Liga 1

Alex Ioniță își poate relansa cariera la o echipă din Liga 1. Reacția conducerii: "Are ușile deschise, îl așteptăm!"

Alexandru Ioniță ar putea ajunge la formația sa de suflet. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 10:59
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 11:20

Jucătorul de bandă de 26 de ani s-a despărțit de CFR Cluj, după ce a trăit un coșmar în Ardeal în ultimii ani. Ajuns la CFR în ianuarie 2018, fiind mai apoi împrumutat la Universitatea Craiova, respectiv Astra Giurgiu. Ioniță a strâns doar 40 de meciuri la CFR, reușind doar tre goluri.

Alex Ioniță, spre Rapid

 

  • Alexandru Ioniță a plecat de la CFR și poate ajunge la Rapid

El ar putea ajunge la Rapid, anunță playsport.ro. Ioniță a fsot crescut de Rapid, jucând 28 de meciuri pentru giuleșteni, interval în care a înscris de șase ori. Marius Niculae, impresarul lui Ioniță, a fost cel ce a purtat discuții cu șefii CFR-ului pentru a rezilia contractul.

Rapid are astfel cale liberă să îl readucă acasă pe ”copilul rebel” din Giulești. De altfel, Victor Angelescu, finanșatorul Rapidului, a confirmat pentru sursa citată, interesul Rapidului: „Are ușile deschise. Noi îl vrem și îl așteptăm. Doar să își rezolve situația contractuală cu CFR Cluj”.

Ioniță mai are trei săptămâni de suspendare, după ce a fost prins, în perioada în care era împrumutat la Astra Giurgiu, dopat cu anumite vitamine interzise. Suspendarea lui se termină pe 30 septembrie.

Rapid întâlnește vineri, de la 21:00, în deplasare, echipa lui Laszlo Balint, UTA Arad. 

100.000 de euro e cota de piață a lui Alex Ioniță

1,5 milioane de euro valora Ioniță în 2017

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies