VIDEO Alarmă la CFR Cluj! Un titular nu mai joacă în acest sezon, iar Dan Petrescu apelează la un jucător de 39 de ani

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat înaintea meciului cu Farul că a pierdut un titular pentru restul meciurilor rămase din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 17:35
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 17:36

CFR Cluj l-a pierdut pentru ultimele patru meciuri din acest sezon pe Mateo Susic, fundașul dreapta eliminat în meciul cu FCSB, care a suferit o accidentare la genunchi în această săptămână.

Mateo Susic nu mai joacă la CFR Cluj în acest sezon. Ovidiu Hoban, introdus pe listă

În locul său, Dan Petrescu a anunțat că ardelenii l-au trecut pe lista de Liga 1 pe Ovidiu Hoban, mijlocașul de 39 de ani, care nu a mai jucat din septembrie 2021, de la un meci cu Universitatea Craiova (0-1), din Cupa României.

"Susic s-a accidentat și, din păcate, e out pentru restul sezonului, cât a mai rămas, trei săptămâni. O accidentare la genunchi acum două zile. În locul lui va fi pus Hoban pe listă.

Omrani, care nu prea s-a antrenat și din cauza unei accidentări și cu Ramadanul. Sigurjonsson e accidentat de vreo trei zile, nu s-a antrenat. În rest, toți jucătorii s-au antrenat 100%", a spus Petrescu, la conferința de presă.

Întrebat de ce a apelat la Hoban, Dan Petrescu a răspuns: "Nu mai puteam trece pe nimeni. Hoban era ultima resursă. Nu mai aveam voie să punem dintre cei scoși, ar fi fost ușor așa".

Pe postul de fundaș dreapta, Dan Petrescu îl mai are la dispoziție pe Cristi Manea (24 de ani), cel care a fost folosit foarte puțin în acest play-off.

Ovidiu Hoban a anunțat în iarnă că se va retrage la finalul acestui sezon. Mijlocașul joacă din 2017 la CFR Cluj și are patru titluri de campion în palmares.

CFR Cluj - Farul se dispută duminică, 1 mai, de la ora 21:30, în runda a șaptea din play-off-ul Ligii 1. 

Modifică setările cookies