CFR Cluj FCSB Istvan Kovacs Liga 1 mateo susic Superliga

GALERIE FOTO Intrare brutală a lui Mateo Susic în CFR Cluj - FCSB! Istvan Kovacs a scos direct cartonașul roșu

Mateo Susic, fundașul lui CFR Cluj, a fost eliminat în minutul 43 al meciului cu FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 21:30
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 21:32

La finalul unei prime reprize care a fost marcată de o mulțime de faulturi și de întreruperi repetate, CFR Cluj a intrat la vestiare în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mateo Susic.

Intrare brutală a lui Mateo Susic în CFR Cluj - FCSB

În minutul 43, Darius Olaru l-a depășit pe Mateo Susic la mijlocul terenului cu o preluare largă, din prima, însă bosniacul a avut o intervenție dură, cu talpa spre tibia mijlocașului de la FCSB, oprindu-se la nivelul ghetei.

Istvan Kovacs, centralul partidei de la Cluj, contestat vehement de cei de la FCSB înaintea jocului, a arătat direct cartonașul roșu pentru Mateo Susic, care a fost pentru prima dată eliminat direct în cariera de profesionist.

Dan Petrescu a preferat să nu schimbe până la pauză, însă în startul reprizei secunde este așteptat să intre Cristi Manea, celălalt fundaș dreapta din lotul campioanei.

Jucătorii lui FCSB au solicitat în mai multe rânduri cartonașe galbene pentru adversari, care au comis 10 faulturi în prima repriză, însă Istvan Kovacs l-a sancționat doar pe Susic, direct cu cartonașul roșu.

  • 8 faulturi a comis FCSB în prima repriză. Adrian Șut a văzut cartonașul galben în minutul 26
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!