Marti 13 Februarie 2018, 17:14

"Ajunge la o echipa mare!" Fabulos! Razvan Marin este omul momentului in Belgia, iar cei de acolo fac un anunt important


	"Ajunge la o echipa mare!" Fabulos! Razvan Marin este omul momentului in Belgia, iar cei de acolo fac un anunt important

Daca Stanciu, cel mai scump transfer din istoria campionatului Belgiei, nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, Razvan Marin e pe cai mari!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, "va ajunge la o echipa de top din Europa", este convins antrenorul echipei belgiene Oostende, Adnan Custovic, citat de site-ul walfoot.be.

Custovic a facut această afirmatie despre Razvan Marin la emisiunea unui post televiziune. Mijlocasul este in atentia presei belgiene dupa evolutiile sale bune din ultimele luni, care au ajutat-o pe Standard sa se califice in finala Cupei Belgiei si sa fie la un pas de calificarea in play-off-ul pentru locurile 1-6.

"Venit in urmă cu ceva mai mult de un an din Romania, Razvan Marin a a avut nevoie de timp ca sa se impuna in unsprezecele de start al lui Standard. La inceputul sezonului, Ricardo Sa Pinto (antrenorul lui Standard - n. r.) prefera un mijlocas mai defensiv. El a stiut insa sa profite de sansa care i s-a oferit si nimeni nu-si mai inchipuie echipa fara el", comenteaza walfoot.be".

Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT