"Ai fost si ai ramas o ghena! Ai falimentat Rapidul si Brasovul" Doi oameni importanti din fotbalul romanesc, scandal cu accente suburbane!

"Ai fost si ai ramas o ghena! Ai falimentat Rapidul si Brasovul" Doi oameni importanti din fotbalul romanesc, scandal cu accente suburbane!

Ionel Culina, ofiterul de presa al lui Dinamo, si Dinu Gheorghe sunt in razboi. Primul dintre ei a lansat un atac deosebit de dur la adresa noului oficial de la Dunarea Calarasi.

Dinu Gheorghe s-a contrat cu dinamovistul Cornel Dinu, iar in apararea ultimului a sarit si ofiterul de presa al formatiei din Stefan cel Mare, Ionel Culina. Cei doi si-au aruncat cuvinte extrem de urate.

Facut "nespalat" de Dinu Gheorghe, Ionel Culina a reactionat la fel de dur, jignindu-l la randu-i pe "Vama" si alaturand o poza cu Stalin.

"O ghena!

Gheorghe, ai fost si ai ramas o ghena, un tomberon, o rigola a fotbalului. Stii foarte bine ca exista un singur Dinu in fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitatii prin Herastrau, i-ai muscat mainile lui Lucescu, ai falimentat doua cluburi in Romania, Rapidul si Brasovul, ai stat la Dinamo cat e pornit aerul conditionat (din 29 Aprilie pana in 20 August 2015), la Tg. Mures esti acuzat ca ai furat banii de inmormantare pentru bunica amaratului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost uschit mai repede decat intra stiuca-n lingurita! Si-acum, ce crezi?, Dunarea se teme de tine ca ramane fara peste! Ma faci nespalat cand iti pute barba in emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru in direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tau, golanule!", este comentariul postat de Ionel Culina pe contul său de Facebook.

Dinu a reactionat si el


Cornel Dinu nu s-a lasat nici el "calcat in picioare" si a reactionat. Acesta a spus despre noul oficial al Dunarii Calarasi ca "venea cu pantalonii rupti in genunchi sa ma vada la meci. Atunci parea om si chiar i-am dat tricourile de campion din '71 si '73. Se aciuase vremelnic printre prietenii nostri adevarati. In timp, bagand mana pana la omoplat, prin 2000 a ajuns seful vamilor. Ca si alti atatia, cainele ce parea a devenit fiara in a aduna cat mai mult pentru nebunia de a avea", a spus Dinu.

Cornel Dinu a mai afirmat despre "Vama" ca este "un impostor teribil de hraparet in fotbal".

In final, Dinu a mai spus ca noul sau "dusman" si-a insusit banii pe care portarul Florin Iacob, de la Targu Mures, trebuia sa-i primeasca pentru a-si inmormanta bunica.

De unde a plecat scandalul


Intreg scandalul a plecat dupa ce Dinu Gheorghe l-a ironizat pe "Mister" si a spus ca este platit cu 100 de euro per emisiune la un post TV, spre deosebire de el, care incaseaza 300 euro.

"Vama" a mai spus ca l-a vazut pe Cornel Dinu "atat de cazut" intr-o seara la un restaurant bucurestean incat nici nu putea sa se uite la un meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies