Minteuan a castigat 4 meciuri din 4, CFR se gandeste tot la Dan Petrescu! Cand poate ajunge la Cluj: "As fi ipocrit sa spun asta!"

Minteuan a castigat 4 meciuri din 4, CFR se gandeste tot la Dan Petrescu! Cand poate ajunge la Cluj: "As fi ipocrit sa spun asta!"

CFR - SEPSI | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Alin Minteuan nu a pierdut niciun meci pe banca CFR-ului. Tehnicianul clujenilor a reusit chiar sa castige toate cele patru partide pe care le-a avut ca "principal".

Chiar si in aceste conditii, conducerea CFR-ului nu renunta la ideea de a-l aduce pe Dan Petrescu. Bogdan Mara sustine ca discuta cu Dan Petrescu si nu exclude posibilitatea ca acesta sa revina la CFR Cluj.

"Vorbesc mereu cu Dan Petrescu, avem o relatie speciala, suntem prieteni, vorbim despre fotbal, despre toate lucrurile. Nu are legatura prietenia mea cu el cu faptul ca el e in China. Mereu e o sansa ca el sa se intoarca, in China mai are contract un an de zile. Pot vorbi doar despre prezent si as fi ipocrit sa spun ca nu poate veni in viitor. Nu stim ce va fi in jumatate de an sau intr-un an", a declarat Mara, conform ProSport.

Avand in vedere situatia romanului din China, dar si faptul ca Minteuan a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului, Dan Petrescu ar putea reveni, cel mai devreme, din vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incidența cazurilor de Covid-19 în România. 11 județe sunt în scenariul roșu
BRAT
Modifică setările cookies