Aflat la sărbătorirea centenarului în Giulești, Cristi Săpunaru a fost scurt și la obiect: „Pot să spun doar atât”

Cristi Sapunaru Rapid rapid centenar Superliga Cristi Săpunaru
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 20:32
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 20:31

Giuleștenii au împlinit 100 de ani de la înființare pe 25 iunie 2023! 

Echipa s-a numit la început CFR București și ar fi trebuit să ia naștere pe 11 iunie 1923, nu pe 25 iunie. Dar cum data de 11 iunie era importantă pentru comuniști, fondatorii Rapidului au decis să amâne momentul. Din acest motiv actele asociației au fost semnate pe 25 iunie și așa a rămas consemnat în certificatul de naștere al echipei.

Aflat la sărbătorirea centenarului în Giulești, Cristi Săpunaru a fost scurt și la obiect: „Pot să spun doar atât”

Cristi Săpunaru a avut un mesaj spumos pentru fanii rapidiști. Stoperul se află la echipa din Giulești din iulie 2021 și mai are contract cu echipa pregătită de Adrian Mutu până la finalul sezonului 2023/24.

„Sunt fericit că trăiesc momentul ăsta. Nu știu dacă jucând, dar mă așteptam să prind anul centenarului, era imposibil să nu îl prind. Sunt fericit pentru toți oamenii care iubesc Rapidul și sper să prindem cât mai mulți ani împreună.

Primul trofeu și debutul meu la Rapid sunt cele mai importante momente. Nu aș putea să vă spun cum a fost la debut. A fost cel mai frumos moment al meu de când m-am apucat de fotbal.

Pot să spun doar atât 'Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești'”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit DigiSport.

Rapid și-a dublat capitalul social, la 50 de milioane de lei

Acționarii clubului FC Rapid au decis la începutul lunii iunie majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%.

Primul meci din istorie al lui Rapid

Pe 28 octombrie 1923, CFR București a disputat primul meci din istoria sa. A fost o înfrângere cu Unirea Timișoara, scor 4-8. După zece zile a urmat un nou joc, de această dată împotriva Gloriei Arad. Rapidiștii au pierdut și acest meci, scor 1-2.

De-a lungul timpului Rapid a oscilat între Liga 1 și Liga 2, dar acum clubul pare că a intrat într-o eră a stabilității. Echipa are ambiții mari pentru sezonul 2023/2024, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu se gândesc la câștigarea titlului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!