VIDEO CFR Cluj și-a pierdut „mașina” de goluri! A semnat cu un club din Liga 2 din Germania 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 20:45
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 20:53

CFR Cluj l-a pierdut pe atacantul care a marcat 32 de goluri și a oferit 26 de pase decisive în 30 de meciuri în sezonul 2022-2023.

CFR Cluj și-a încetat supremația în Liga 1 în sezonul recent încheiat. După 5 ani în care și-a adjudecat titlul în România, ardelenii, conduși de Dan Petrescu, au terminat pe poziția a treia, în spatele Farului Constanța și FCSB-ului.

CFR Cluj a ratat transferul jucătorului care care a marcat 32 de goluri și a oferit 26 de pase decisive în 30 de meciuri

Pentru a se lupta la campionat din vară, echipa din Gruia a pus ochii pe Rayan Philippe (22 ani), proaspăt campion cu Hesperange în Luxemburg. Numai că, potrivit Romanian Football, extrema nu a mai ajuns la CFR și a semnat cu Braunschweig, club care a terminat pe locul 15 în al doilea eșalon din Germania în sezonul 2022-2023.

„Transfer ratat pentru CFR Cluj.

Rayan Philippe, 'mașina' de goluri din Luxemburg a semnat un contract cu Braunschweig, chiar dacă CFR era în cursă pentru a-l lua. 

Situația financiară a CFR-ului poate fi motivul pentru care transferul a picat”, scrie Romanian Football. 

  • Rayan Philippe a avut un sezon senzațional, la capătul căruia a fost desemnat cel mai bun jucător din Luxemburg. În 30 de meciuri în competiția internă, extrema stângă a marcat 32 de goluri și a oferit 26 de pase decisive. De asemenea, a impresionat și în partidele din Cupă, unde în două jocuri a izbutit să încrie o dată și să livreze două assist-uri.
  • În prezent, Rayan Philippe este cotat de publicația Transfermarkt la 400.000 de euro. Apogeul l-a atins în vara lui 2021, când evolua pentru AS Nancy, și era evaluat la 700.000 de euro.
  • Școlit în Franța, a început fotbalul la Dijon, ca apoi să treacă pe la SC Toulon și AS Nancy, ca în vara lui 2021, liber de contract, să ajungă la Hesperange, actuala echipă.
  • A impresionat în Luxemburg încă din primul sezon. În 14 jocuri în campionat, a marcat 7 goluri și a oferit 3 pase decisive.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!