Ultima ora! Actele se pot semna: Dinamo se vinde! Ultimele detalii despre negocierile cu spaniolii

Ultima ora! Actele se pot semna: Dinamo se vinde! Ultimele detalii despre negocierile cu spaniolii

Pablo Cortacero a ajuns la Bucuresti si astazi va avea discutia finala despre vanzarea lui Dinamo. 

Update 15:50

Dinamo se vinde in aceasta seara. Investitorul spaniol, Pablo Cortacero, a venit la Bucuresti si a fost cazat la hotelul Rin, proprietate detinuta de Ionut Negoita.

Din informatiile www.sport.ro Cornel Dinu este in Bucuresti cu investitorii iberici, iar diseara sau maine se vor semna actele.

 


Investitorul a virat deja 100 de mii de euro in contul lui Dinamo si este hotarat sa cumpere echipa. Spaniolul se va intalni astazi cu Ionut Negoita si cu reprezentantii DDB. 

Pablo Cortacero are mai multe afaceri in domeniul imobiliar. El a jucat fotbal la nivel de amatori si a ptronat clubul CD Imperio. In trecut a mai inceract sa cumpere Almeria si Getafe, dar negocierile nu s-au concretizat. Cortacero este principalul actionar al grupului Nazasur SL din Granada, socitatea care se ocupa in mare parte cu imobiliare si care a fost infiintata in urma cu 17 ani, potrivit ProSport.

Fanii dinamovisti detin 20 la suta din club si vor participa direct la negocieri, chiar daca intelegerea finala va fi intre investitorul spaniol si Ionut Negoita. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT