Adunarea Generala de la LPF s-a incheiat! Playout-ul si barajul pentru retrogradare/promovare ar putea fi DECALATE! Care sunt noile date

Liga Profesionista de Fotbal Liga 1 Superliga Adunarea Generala de la LPF s-a incheiat! Playout-ul si barajul pentru retrogradare/promovare ar putea fi DECALATE! Care sunt noile date
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 16:10
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 16:11

La LPF a avut loc Adunarea Generala in care s-au luat decizii importante referitoare la desfasurarea sezonului in curs. 

Odata incheiata sedinta, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan a vorbit despre schimbarile propuse, care trebuie aprobate de Comitetul Executiv. 

"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie sa prelungim playout-ul pana la 18 august, iar barajul sa se joace la 21 august. Decizia trebuie aprobata de FRF, in Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgenta, vom vedea ce decizie vor lua", a spus Justin Stefan. 

Astfel, data de finalizare a playout-ului ar fi prelungita cu 3 zile, iar barajul, care se joaca intr-o mansa s-ar disputa pe 21 august. 

Modificarile din program ar decala si startul noului sezon din Liga 1 care este fixat pentru 22 august, insa ar putea fi amanat pentru 29 august. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!