VIDEO Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Coman și Olaru: „Am vorbit personal cu domnul Becali!” 

Antrenorul Rapidului și-a manifestat interesul pentru cei doi jucători legitimați la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 14:12
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 14:21

Rapid i-a prelungit contractul lui Adrian Mutu (43 ani) până în 2025. Dan Șucu are planuri mari pentru gruparea din Giulești și i-a pregătit antrenorului său un buget de transferuri de 5 milioane de euro. Iar în spațiul media a circulat informația că Mutu i-ar dori pe Darius Olaru (24 ani) și Florinel Coman (24 ani) de la FCSB

Antrenorul giuleștenilor a confirmat că îi vrea pe cei doi la echipă și a dezvăluit că a avut o discuție cu Gigi Becali (64 ani), care nu s-a concretizat din cauza pretențiilor financiare ale omului de afaceri. 

Adrian Mutu: „Nu ne permitem așa ceva!”

„Preferăm să așteptăm, să ne uităm. Am făcut transferuri bune, care au fost cu țintă, ne-am dorit jucătorii pe care îi avem. Ne mai dorim jucători, dar nu putem să-i luăm pe toți.

Da, este adevărat, am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt prețurile. Nu ne permitem așa ceva. Cred că e încheiată treabă, nu mai avem ce să discutăm”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul, de pe 13 august, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Gigi Becali, indignat de oferta Rapidului: „Astea sunt batjocuri a la romi!” 

„Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el. În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid. Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. 

Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer. Astea sunt batjocuri a la romi. Deși galeria e civilizată, să știi. Dar conducerea lor e a la romi. Cum ar fi să dau eu 10 euro pentru un jucător de-ai lor?”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies