Rares Ilie Adrian Mutu Ianis Stoica Nice Octavian Popescu Stranieri

GALERIE FOTO Despre cine scriu italienii că este ”încă un nou Mutu”, deja al cincilea cu această poreclă!

Tuttomercatoweb a publicat astăzi un material laudativ la adresa celui mai în vogă tânăr jucător din România, Rareș Ilie de la Nice.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 12:29
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 12:45

Într-un scurt articol publicat joi și intitulat ”Încă un nou Mutu care strălucește în Ligue 1”, Tuttomercatoweb l-a ales pe Rareș Ilie drept ”talentul zilei”.

”Acum câteva săptămâni, Rareș Ilie, un jucător în vârstă de 19 ani de la Rapid, a ajuns la Nice. Transferul la Rossoneri s-a făcut pentru cinci milioane de euro, după un campionat în care a înscris 6 goluri și a dat și 10 assist-uri. 

Extremă stânga de mare talent, el reprezintă o altă dovadă a unei veritabile școli românești pe acest post. După Mihăilă, Man, Stoica (n.r. - Ianis Stoica) și Popescu (n.r. - Octavian Popescu), iată încă un nou Mutu”, a scris Tuttomercatoweb.

Rareș Ilie și-a făcut debutul în Ligue 1 duminică

Rareș Ilie a debutat în Ligue 1 duminică, într-un Toulouse - Nice 1-1 din prima etapă, meci pe care l-a început pe banca de rezerve.

"Ilie, care a intrat în minutul 64, a arătat din nou o adevărată viziune și capacitatea de a nu pierde balonul", a scris Nice Matin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies