Adrian Mititelu Dan Vasilica FCU Craiova Superliga

Adrian Mititelu se teme că îl va pierde pe omul-cheie de la echipă: „Sunt consternat că este înjurat! Are multe oferte”

FCU Craiova a capitulat pe teren propriu în fața Farului Constanța, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0, iar suporterii i-au cerut demisia lui Dan Vasilică, antrenorul interimar al oltenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 17:57
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 18:07

Adrian Mititelu (54 de ani) susține că atitudinea suporterilor îl surprinde, deoarece Vasilică a fost om de bază în ultimii ani la echipă din Bănie.

Dan Vasilică ocupă funcția de preparator fizic la FCU Craiova încă din 2019, însă acesta deține și licența A de antrenor, motiv pentru care a preluat în mai multe ori banca oltenilor, ca interimar.

„Vasilică mai are câteva luni de contract și nu știu dacă mai pot să-l țin, pentru că are foarte multe oferte. Vor vedea suporterii cine e Vasilică peste câteva luni, când va lucra la alt club.

Sunt convins că atunci când va rămâne liber, va primi oferte foarte, foarte mari, pentru că e cel mai bun meseriaș din domeniu. Pe el îl judecă Peluza Sud, «Gogoașă» (n.r. - liderul suporterilor) îi analizează munca și îl etichetează. În schimb, Marius Croitoru era zeu pentru ei.

Sunt consternat de jignirile aduse lui Dan Vasilică. Ca să vedeți cum e viața... Marius Croitoru a fost ridicat în slăvi, aplaudat și iubit de peluză, dar el a avut echipa pe mână, el a administrat-o. Și totuși, vedeți, că după două săptămâni de antrenament cu Vasilică, echipa începe să-și revină. Iar cel care a contribuit la revenirea echipei este înjurat, jignit!”, a spus Mititelu după meciul dintre FCU Craiova și Farul.

În urma rezultatului de vineri seară, FCU Craiova a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri.

Modifică setările cookies