Dumitru Dragomir Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir a răbufnit la adresa lui Adrian Mititelu: „E lipsă de caracter!” Ce l-a nemulțumit pe fostul președinte LPF

Dumitru Dragomir a avut o intervenție telefonică în direct la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 08:24
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 08:27

Dumitru Dragomir l-a "atacat" pe Adrian Mititelu, după ce patronul de la FCU Craiova l-a criticat pe fostul antrenor din Bănie, Marius Croitoru, plecat în urmă cu aproape trei săptămâni.

Totodată, fostul președinte LPF a evidențiat faptul că accidentarea lui Juan Bauza l-a costat mult pe atacantul oltenilor, iar plecarea lui Andrea Compagno este o pierdere imensă.

„E lipsă de caracter să vorbești de un om pe care-l dai și afară urât de el, când ăla e unul dintre cei mai buni tineri antrenori din țară, Croitoru. Cum să-ți aducă cineva un antrenor de clasă acolo? El nu vede că nu are echipă? Pe antrenor îl judecă și îl critică...

 (n.r. Mititelu se gândea la play-off înainte) Nu pierduse doi jucători de valoare (n.r. - Juan Bauza, accidentat. Andrea Compagno, vândut la FCSB). Ei pot fi și 35-40% din potențialul echipei. Bauza nu mai este de când s-a accidentat, uitați-vă, și-a pierdut tonusul muscular, îi trebuie cel puțin o lună-două să-și revină”, a spus Dumitru Dragomir.

Marius Croitoru, criticat de Adrian Mititelu

Omul care a fost zeificat de galerie (n.r. Marius Croitoru)… acum tot noi suntem vinovați. Vine galeria și ne înjură, ne amenință. E zeul lor, păi vorbiți, bă, cu zeul vostru pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Vorbiți cu el, întrebați-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei. Stați acasă, nu mai veniți. Mă refer la cei care ne fac mercenari și nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ținut în picioare o oră și jumătate pe zi, toți. Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Suntem aceiași jucători, sunt cu toții profesioniști, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de amenințări pe Facebook, nu se poate așa ceva.

Ce să-i îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis: 'Domne, nu mai am nicio soluție'. Probabil că el știa, nu știam de ce a spus chestia asta. Pe mine mă înjurau (n.r. -suporterii) și pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru și oierul Mititelu’. Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele”, a declarat Adrian Mititelu la finalul meciului cu Hermannstadt.

Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies