Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după înfrângerea usturătoare cu Sepsi OSK

Sepsi OSK - FCU Craiova Adrian Mititelu Etapa 23 Superliga Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 00:13
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 00:13

FCU Craiova a pierdut cu 0-4 cu Sepsi OSK, în rejucarea etapei cu numărul 23 din Superligă.

Adrian Mititelu și-a vărsat oful după eșecul usturător cu Sepsi OSK la Sfântu Gheorghe. Înfrângerea a costat-o pe FCU Craiova accederea în play-off.

Adrian Mititelu nu s-a ferit de cuvinte după înfrângerea usturătoare cu Sepsi OSK

„O seară neagră de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri! Un accident dureros pe care îl vom digera greu. Cu toate astea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel, din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici, avem multe alte bătălii de purtat, această lecție dură ne poate ajuta pe viitor. Chiar dacă astă seară nu am existat și Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă, continui să cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și să obțină măcar o mențiune dacă nu, chiar un premiu!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Sepsi OSK - FCU Craiova 4-0

Covăsnenii au început în forță rejucarea de pe „Arena Sepsi”. Mai întâi, Păun a deblocat tabela (minutul șapte), iar Gurău a respins în proprie poartă (minutul 16). Aganovic a închis tabela în prima repriză la 3-0 (minutul 44).

În partea a doua, Sepsi a mai lovit o dată. Pavol Șafranko l-a învins pe Gurău (minutul 50), iar covăsnenii au reușit să o învingă pe FCU și să se califice în play-off-ul Superligii, alături de Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!