Gigi Becali FCSB Nicolae Dica Silkeborg Conference League

Gigi Becali și Nicolae Dică, subiecții principali în presa din Danemarca! Cum au fost ironizați cei doi 

În runda a cincea din grupele UEFA Conference League, FCSB va juca în deplasare cu Anderlecht, joi, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 14:39
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 14:39

Joi, 27 octombrie, de la 19:45, FCSB o va înfrunta pe Anderlecht, în penultimul meci din grupele UEFA Conference League, în direct pe PRO Arena ș VOYO. Cu o victorie, roș-albaștrii pot spera la calificarea în optimile competiției, dacă și West Ham o va învinge pe Silkeborg. 

Presa din Danemarca o ironizează pe FCSB 

Danezii însă nu au uitat că au învins-o pe FCSB cu 5-0, de două ori, într-o săptămână și au ținut să-l ironizeze pe Gigi Becali (64 ani), care a cerut ajutorul divinității pentru, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, pentru ca roș-albaștrii să se califice. Totodată, publicația din Danemarca nu o creditează pe FCSB cu șanse contra lui Anderlecht, chiar dacă elevii lui Nicolae Dică (42 ani) au remizat cu belgienii pe Arena Națională, 0-0.

„'Măcelăriți' de Silkeborg, acum îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Eșecul cu 5-0 din Conference League a produs o criză lă FCSB, dar când același rezultat s-a înregistrat și în retur, o săptămână mai târziu, a fost de aproape cinci ori mai rău.

Antrenorul Dică s-a oferit să demisioneze, dar patronul Gigi Becali nu a vrut să renunțe. Acesta și-a ieșit din fire deoarece s-a simțit păcălit, iar comentatorii și presa au dat de pământ cu FCSB.

Acum, clubul se întoarce în Europa, contra lui Anderlecht, singura echipă împotriva căreia FCSB a reușit să obțină un punct în faza grupelor. Dar având în vedere ultimele rezultate nu este multă încredere că FCSB poate obține prima victorie, motiv pentru care Gigi Becali se roagă pentru un succes pentru a obține bani de transferuri”, au notat cei de la TipsBladet.

Rezumat video Silkeborg - FCSB 5-0 

Rezumat video FCSB - Silkeborg 0-5 

VIDEO Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies