Dinamo Constantin Anghelache Flavius Stoican Liga 1

ADEVARATUL motiv al plecarii lui Stoican: Anghelache a confirmat negociezile cu Niculescu! Ce obiectiv are echipa in retur

Constantin Anghelache a vorbit despre plecarea lui Stoican de la Dinamo, dar si despre retur, in care clubul din Stefan cel Mare isi propune sa se bata la primele locuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Noiembrie 2014, 17:26
Data actualizarii: Luni 24 Noiembrie 2014, 17:29

Anghelache spune ca Stoican a ales sa plece, in ciuda faptului ca sefii clubului din Stefan cel Mare au incercat sa-l convinga sa ramana. 
"A fost decizia absoluta a lui de a pleca, fara nicio influenta. Ba chiar l-am rugat sa se mai gandeasca, sa vada cum este, dar a decis sa plece. Eu cred ca in viata, si cand te duci la o echipa, dar si cand pleci, fiecare are aceasta optiune de a alege.

Eu nu am discutat cu el atunci, nu stiu contextul in care a luat decizia sa plece, stiu doar ca a discutat cu domnul Negoita. N-a fost nicio discutie in contradictoriu. Eu nu credeam ca va pleca, mai ales ca avusesem o discutie la telefon. In cele 14 luni la Dinamo a facut treaba buna, s-a inhamat perfect la strategia clubului", a spus Anghelache la Dolce.

Stoican a declarat ca a obosit in momentul plecarii, dar Anghelache dezvaluie ca discutiile dintre Negoita si Claudiu Niculescu au reprezentat motivul deciziei lui Stoican a pleca din club.

"Flavius a venit la mine si mi-a spus ca stie ca Negoita a vorbit cu Niculescu. I-am spus care e problema si atat! Dovada este ca nu s-a intamplat nimic. Noi, dupa ce a plecat Stoican, am promovat omul pe care il aveam in conducerea tehnica si nu a fost rau. Danciulescu a lucrat la fel ca Flavius. Cred ca cei doi s-au si consultat inainte de meciul de la Medias", a mai spus Anghelache.

Dinamo se bate la titlu, promite Anghelache. 

"Din primavara Dinamo va arata altfel. Ne vom putea bate de la egal la egal cu celalalte echipe mai puternice. Noi avem sapte titulari foarte buni si vom juca mai bine"

Modifică setările cookies