VIDEO EXCLUSIV ”Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”. Cum a răspuns Laszlo Dioszegi după ce a fost pus, în direct, să continue imnul României  

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a anunțat că va cânta imnul României și pe cel al Ținutului Secuiesc la finala Cupei României, dintre Sepsi și FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 12:22

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Ioana Cosma l-a pus pe omul cu banii de la Sepsi să continue versurile din imnul României. Acesta a evitat elegant să răspundă.

Laszlo Dioszegi, despre imnul României: ”Nu vreau să mă bag”

Ioana Cosma: Fac și eu un exercițiu de imaginație cu dumneavoastră, dacă îmi permiteți. 'Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte...'. Puteți continua dumneavoastră?

Laszlo Dioszegi: Nu vreau să mă bag. Am auzit ce s-a întâmplat și cu domnul Novack. Eu nu fredonez nici imnul secuiesc. Știți foarte bine cât de repede se interpretează totul. 

Ciprian Marica: Nu vreți? Sau nu știți?

Laszlo Dioszegi: Eu aș vrea să discutăm de fotbal și de echipa mea. 

Ioana Cosma: Tocmai vă luasem apărarea. Spuneam că scandările din tribună de la Craiova sunt total anormale. Sunt împotriva acelor scandări. Nu vreau să existe pe stadioane. 

Laszlo Dioszegi: Eu de ieri am vrut să dau un anunț că o să vorbesc numai de fotbal. Eu niciodată nu m-am băgat în politică. Poate că nu vorbesc 100% corect gramatical românește, că eu sunt maghiar. Dar încerc cu tot din-adinsul. Noi nu creăm conflicte între români și maghiari. Dimpotrivă, prietenul meu cel mai bun este un român, se numește Dan Voicu. Eu nu vreau să discut pentru că se interpretează foare ușor. Eu vreau să rămânem la fotbal. Pentru mine orice echipă este adversar, nu dușman.

„Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,

 În care te-adânciră barbarii de tirani!

 Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte,

 La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani” - pasaj din imnul României, potrivit presidency.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!