Actionarul majoritar de la Arsenal, rusul Usmanov baga 27,9 milioane de euro la Dinamo Moscova!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2008, 16:54
FOSTA ECHIPA A KGB-ULUI SI-A GASIT SPONSOR DE LUX!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

O companie a miliardarului rus Aliser Usmanov, actionar majoritar la Arsenal Londra, va sponsoriza pe Dinamo Moscova cu 27,9 milioane de euro. Clubul rus nu a oferit detalii suplimentare legate de contractul cu firma Metalloinvest. Legata de KGB inainte de dizolvarea Uniunii Sovietice, gruparea Dinamo Moscova este una dintre cele mai celebre din Rusia, insa este in declin dupa 1991.

Usmanov, care detine putin peste 25 la suta din actiunile clubului Arsenal Londra, prin intermediul Red and White Holdings, a fost prezent la Moscova, unde a participat la o conferinta de presa alaturi de un conducator al clubului Dinamo. "Dinamo este prima mea dragoste. Am descoperit prima oara stadionul echipei Dinamo in 1963 la un meci intre URSS si Brazilia", a declarat Usmanov. Un acord similar de sponsorizare a fost deja incheiat intre proprietarul clubului Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, si gruparea TSKA Moscova. Datorita acestui parteneriat, Abramovici a putut investi la clubul moscovit fara a crea un conflict de interese, deoarece regulamentul UEFA interzice unei persoane sa aiba in proprietate mai mult de un club de fotbal.

Citeste si:

Arsenal

usmanov

Indicele ROBOR ar putea dispărea în curând. Cine va scăpa de datorii
BRAT