"A plecat la Istanbul fara acordul clubului!" Sumudica a explicat cum l-a pierdut pe Takayuki in Turcia inaintea meciului cu Steaua

"A plecat la Istanbul fara acordul clubului!" Sumudica a explicat cum l-a pierdut pe Takayuki in Turcia inaintea meciului cu Steaua

Astra l-a pierdut inaintea meciului cu Steaua pe Takayuki Seto. Japonezul s-a transferat in Turcia la Osmanlispor.

Marius Sumudica a dezvaluit ca Takayuki a plecat din tara fara acordul clubului. Antrenorul Astrei sustine insa ca nu putea sa-l opreasca pe japonez sa plece. Acesta avea o clauza de reziliere de 300.000 de euro.

"Am o parere de rau pentru aceasta plecare, deoarece am pierdut un caracter si un om extraordinar, un om care facea parte din grupul nostru. Nu am avut cum sa ma impotrivesc, pentru ca el terminase contractul si a acceptat sa mai ramana doar cu aceasta clauza de reziliere, la suma aceasta accesibila (n.n. 300.000 de euro), ca sa poata sa plece"

"A aparut acest club din Turcia, nu mai ai ce sa faci, trebuie sa plateasca acum 300.000 de euro. Totusi, ei nu au cerut contul clubului, iar jucatorul a parasit echipa, este deja la Istanbul. S-a dus sa faca vizita medicala, dar fara acordul nostru."

"Cluburile nu au luat legatura pana acum! Jucatorul mai are un an de contract si nu poți sa iei un jucator in plin campionat, fara sa virezi banii. Seto m-a sunat de pe aeroport si mi-a mulțumit pentru tot ce am facut pentru el, iar eu i-am explicat ca nu poate sa paraseasca clubul asa. Eu sunt antrenor, acestea sunt probleme de conducere. Nu l-am folosit la Timisoara, l-am odihnit si l-as fi bagat cu Steaua, pentru ca a jucat pana acum aproape un tur de campionat", a declarat Sumudica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies