Sumudica are o teama mica inainte de Astra - Steaua. "Radoi a crescut odata cu echipa, va face o treaba buna la Steaua!"

Sumudica are o teama mica inainte de Astra - Steaua. "Radoi a crescut odata cu echipa, va face o treaba buna la Steaua!"

Astra - Steaua e miercuri la 21:45

Sumudica se teme de Steaua inainte de meciul direct de miercuri seara, de la 21:45. Echipa campioana vine dupa o serie mai putin reusita de rezultate, castigand o singura partida din ultimele 5, cu Botosani, 1-0 in deplasare.

In rest, echipa lui Radoi a inregistrat 3 egaluri si 1 infrangere, ce a insemnat eliminarea din Liga Campionilor in fata lui Partizan Belgrad. Chiar si asa, Sumudica vede o crestere in jocul Stelei dar si in prestatia lui Radoi pe banca echipei.

"Echipa buna Steaua, mult peste Dinamo. Au avut ghinion. Steaua a jucat mai bine in derby. Dinamo are o buna organizare de cand a venit Rednic. Se vede, au crescut, sunt intr-o perioada de tranzitie, o echipa tanara, dar Steaua bine, bine si se vede. Eu am spus, Radoi in momentul de fata a crescut cu echipa si va face treaba buna. Este un antrenor bun si cu siguranta Steaua va fi o echipa buna", a spus Sumudica la Dolce.

Cum se termina Astra - Steaua? (4713 voturi)
 
Bate Astra
34.75%
1638 voturi
 
Egal
16.53%
779 voturi
 
Bate Steaua
48.72%
2296 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies