Plecare importanta de la Astra, chiar inaintea derbyului cu Steaua! Sumudica a pierdut unul dintre cei mai importanti oameni

Plecare importanta de la Astra, chiar inaintea derbyului cu Steaua! Sumudica a pierdut unul dintre cei mai importanti oameni

Astra Giurgiu pierde un jucator important, cu state vechi in Liga I si cu o cota buna, chiar inaintea duelului cu Steaua.

Japonezul Takayuki Seto lasa Romania dupa 8 ani de zile si va semna un contract cu Osmanlispor, formatie noupromovata in prima liga turca, anunta DolceSport.

Potrivit sursei citate, mijlocasul japonez, care a strans peste 230 de meciuri la Astra, marcand si 25 de goluri, a plecat deja spre Turcia, unde va efectua vizita medicala.

Daca totul va decurge ok, Takayuki va semna cu echipa la care s-a transferat in aceasta vara si internationalul Gabi Torje.

Osmanlispor va plati 300.000 de euro in schimbul japonezului, care avea o clauza de reziliere.

"Ieri am aflat, am fost anuntat de o oferta scrisa de 200.000 de euro. Clubul nu a fost de acord, dar turcii au platit apoi clauza de reziliere.

El a jucat 8 ani de zile la Astra, iar in Turcia va avea un salariu mult mai bun", a spus Marius Sumudica.

De asemenea, antrenorul Astrei a vorbit si despre acoperirea postului lasat liber de Takayuki, dezvaluind ca formatia giurgiuveana va aduce alti doi fotbalisti.

"Este vorba despre un jucator din Romania si unul din strainatate. Sunt doi jucatori importanti", a mai spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies