Ilie Dumitrescu Dinamo Steaua Superliga

A jucat la Steaua, însă o vrea pe Dinamo în prima ligă: „Îmi doresc din suflet să revină!”

Dinamo a fost preluată de Red&White, companie controlată de Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:33
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:41

Fostul stelist Ilie Dumitrescu speră ca odată cu această mutare Dinamo să revină în prim-planul fotbalului românesc.

„Va fi extraordinar ca fondul asta de investiții să se implice și material. Ar fi extraordinar ca cineva să se implice financiar și să salveze Dinamo. Va fi greu, dar îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să revină în prima ligă.

E un context favorabil, în trecut erau foarte multe echipe care se băteau la promovare. E un context favorabil și s-ar putea să fie fructificat de Dinamo”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

Noii patroni au dezvăluit ce urmează pentru Dinamo

Dinamo are un nou acționariat începând de vineri (24.02.2023), după ce 80% din acţiuni au fost achiziționate de Red&White.

Noii conducători au anunțat printr-un comunicat, că în perioada următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferinţă de presă pentru a prezenta viziunea şi priorităţile noului acţionariat, se mai arată în comunicatul de presă al FC Dinamo.

Echipa de fotbal FC Dinamo, care evoluează în Liga a II-a, se confruntă de mai multă vreme cu probleme de ordin financiar, societatea care administrează clubul aflându-se în reorganizare judiciară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!