Angelo Massone Rapid Renzo Rossi Superliga

A inceput vanzarea Rapidului! Massone devine patron in Giulesti: "In acest moment se redacteaza contractul"

Renzo Rossi anunta ca vanzarea Rapidului catre italianul Massone a inceput iar actele sunt redactate in acest moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 18:36
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 18:38

"Angelo Massone a ajuns la un acord verbal cu Zamfir. Discutiile sunt foarte avansate, in momentul asta avocatii redacteaza contractul si in curand se va semna. Nu putem spune exact momentul in care se va oficializa totul, insa suntem convinsi ca nu va mai dura mult", a declarat Renzo Rossi, apropiat al lui Angelo Massone care intermediaza discutiile acestuia cu Adrian Zamfir.

Rossi a mentionat ca Angelo Massone va asista din tribuna la meciul amical pe care Rapid il va disputa in aceasta seara, la Centrul de Fotbal de la Buftea cu FC Voluntari.

Investitorul italian, care a revenit, miercuri la Bucuresti, trebuie sa prezinte o scrisoare de garantie bancara de un milion de euro la semnarea contractului de cumparare a pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid de la actualul proprietar, Adrian Zamfir, au declarat, marti, surse din cadrul echipei giulestene.

Scrisoarea de garantie va avea ca beneficiar FC Rapid, suma urmand sa fie folosita de conducere pentru achitarea a doua-trei salarii restante catre jucatori si restul angajatilor, dar si pentru realizarea unor transferuri. Dupa semnarea antecontractului se va astepta eliberarea de catre banca emitenta a scrisorii de garantie, procedura care va dura aproximativ o saptamana.

Contractul de vanzare-cumparare, document care va oficializa definitiv intrarea clubului Rapid in posesia lui Angelo Massone, va avea obligatoriu atasat scrisoarea de garantie. Adrian Zamfir va incasa in urma tranzactiei suma simbolica de 1 euro de la Angelo Massone.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies