A fost unul dintre cei mai buni „tricolori” de la Europeanul de tineret, însă nu are loc la CFR: „E imposibil așa ceva!”

Dan Petrescu CFR Cluj Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:06
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 19:15

Un rival din Liga 1 îl critică pe Dan Petrescu pentru că nu-i dă mai multe șanse lui Denis Ciobotariu (23 de ani) în echipa CFR-ului.

MM Stoica este de părere că Dan Petrescu greșește atunci când nu-l trimite pe teren pe Denis Ciobotariu, unul dintre cei mai buni fotbaliști la Campionatul European de tineret din 2019, iar acest lucru denotă lipsă de profesionalism din partea antrenorului campioanei.

„Ciobi mic n-are drept de joc la CFR. Unul dintre cei mai buni la Campionatul European de tineret nu are drept de joc. Asta este o chestie care denotă orice altceva în afară de profesionalism. Nu există așa ceva”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Ciobotariu jr. a dispărut din echipa CFR-ului după venirea lui Petrescu

Dan Petrescu nu are o relație prea bună cu Ciobotariu jr.. Fundașul a început campionatul ca jucător de bază în echipa lui Șumudică, însă a fost trecut pe linie moartă la CFR odată cu revenirea „Bursucului” la cârma echipei.

Mai mult, Dan Petrescu a mers până acolo încât l-a exclus pe acesta din lot înaintea duelului dintre CFR și FC Voluntari, scor 1-0, de teamă că stoperul ar putea să-i transmită tatălui său, Liviu Ciobotariu, care se află pe banca ilfovenilor, informații despre tactica pe care o pregătise.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!