Dinamo Fani Jerry Gane Liga 1 ricardi grigore Superliga A fost scos din echipa Ricardo Grigore de fani?! Reactia de ultima ora a lui Jerry Gane! "Este o problema pe care nu o pot rezolva!"

A fost scos din echipa Ricardo Grigore de fani?! Reactia de ultima ora a lui Jerry Gane! "Este o problema pe care nu o pot rezolva!"

Ricardo Grigore a fost scos din primul 11 al lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 13:21
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 13:48

Dupa acest lucru, au aparut speculatii ca totul ar fi pornit de la faptul ca jucatorul in varsta de 21 de ani nu a dorit sa acceptate micsorarea salariului. Mai mult decat atat, ar fi aparut zvonuri ca fanii-actionari de la Dinamo i-ar fi sugerat lui Gane sa nu se mai bazeze pe Grigore. Antrenorul lui Dinamo a negat acest lucru, dar a dezvaluit ca jucatorul nu a ajuns la un acord cu cei din DDB pentru acceptarea noilor termeni din contract. 

"Este o problema pe care nu o pot rezolva (se refera la stadiul negocierilor dintre jucatori si fanii-actionari). El stie mai bine. Problema este ca Grigore a stat accidentat la inceputul pregatirii, cu entorsa de glezna, a lipsit trei saptamani, acum a revenit la antrenamente de vreo trei saptamani, s-a antrenat bine, a fost titular cu Sepsi, dar apoi am apelat la cuplul Ehmann - Puljic. Si mai nou Bejan cu Elhmann.

Lipsa lui din teren nu are nicio legatura cu problemele financiare. Eu le-am promis jucatorilor ca voi lua decizii legate de titularizare doar dupa ce vad la antrenamente. Ii voi da si lui o sansa de a reveni", a spus Gane pentru Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!