A fost scos din echipa Ricardo Grigore de fani?! Reactia de ultima ora a lui Jerry Gane! "Este o problema pe care nu o pot rezolva!"

A fost scos din echipa Ricardo Grigore de fani?! Reactia de ultima ora a lui Jerry Gane! "Este o problema pe care nu o pot rezolva!"

Ricardo Grigore a fost scos din primul 11 al lui Dinamo. 

Dupa acest lucru, au aparut speculatii ca totul ar fi pornit de la faptul ca jucatorul in varsta de 21 de ani nu a dorit sa acceptate micsorarea salariului. Mai mult decat atat, ar fi aparut zvonuri ca fanii-actionari de la Dinamo i-ar fi sugerat lui Gane sa nu se mai bazeze pe Grigore. Antrenorul lui Dinamo a negat acest lucru, dar a dezvaluit ca jucatorul nu a ajuns la un acord cu cei din DDB pentru acceptarea noilor termeni din contract. 

"Este o problema pe care nu o pot rezolva (se refera la stadiul negocierilor dintre jucatori si fanii-actionari). El stie mai bine. Problema este ca Grigore a stat accidentat la inceputul pregatirii, cu entorsa de glezna, a lipsit trei saptamani, acum a revenit la antrenamente de vreo trei saptamani, s-a antrenat bine, a fost titular cu Sepsi, dar apoi am apelat la cuplul Ehmann - Puljic. Si mai nou Bejan cu Elhmann.

Lipsa lui din teren nu are nicio legatura cu problemele financiare. Eu le-am promis jucatorilor ca voi lua decizii legate de titularizare doar dupa ce vad la antrenamente. Ii voi da si lui o sansa de a reveni", a spus Gane pentru Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies