Daniel Pancu a dezvăluit de ce Edi Iordănescu nu l-a ales ca secund al naționalei: „Mi-a spus în față că nu pot lucra cu el!”

Echipa Nationala Daniel Pancu edi iordanescu Jerry Gane Nationala
Mihnea Stefan
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 15:43
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 08:44

Edi Iordănescu nu l-a vrut pe Daniel Pancu secund la echipa națională. 

După ce negocierile cu Ladislau Boloni (68 ani) au căzut, Mihai Stoichiță și Razvan Burleanu s-au orientat către varianta Edi Iordănescu (43 ani). Iar, spre deosibre de Boloni, fostul antrenor al FCSB-ului a acceptat obiectivul intermediar impus de FRF, acela de a termina pe primele două poziții în Liga Națiunilor, din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda. 

Cu toate că a fost numit de o lună noul selecționer al primei reprezentative, Edi Iordănescu a ezitat să-și numească secundul. Pe lista scurtă a Federației Române de Fotbal se afla și Daniel Pancu (44 ani), dar în locul acestuia, tehnicianul l-a preferat pe Jerry Gane (50 ani). 

Ulterior, Pancu a divulgat discuția pe care a avut-o cu Iordănescu Jr. la pauza meciului dintre FC Voluntari și Sepsi OSK și ce i-a argumentat selecționerul echipei naționale cu privire la alegerea sa. 

Pancu: „Nu am știu că Edi nici nu mă vrea”

„În pauza meciului Voluntari cu Sepsi, am discutat cu Edi Iordănescu problema postului de antrenor secund și vreau să consemnați acolo că îl apreciez și îl voi aprecia toata viața pe Edi pentru corectitudinea lui. Omul mi-a spus în față că eu nu pot lucra cu el pentru că nu mă vede pe mine să îi fiu lui secund. Nici nu am știut că o să fie o listă, iar Edi va alege. Mi-a spus că nu mă vede el pe mine să mă pună la birou si sa stau cu un laptop în față și să fac tot felul de lucruri legate de birou, strângere de date, etc. 

Propunerea pentru mine nici nu venise de la Edi, ci de la FRF. Eu nu am știut acest lucru. Nu am știut că Edi nici nu mă vrea. El este un tip foarte corect, iar două săbii în aceeași teacă nu se potrivesc. Și are dreptate. Eu sunt și un temperament mai vulcanic. Pentru faptul că mi-a zis aceste lucruri în față Edi Iordănescu are tot respectul meu. Îi urez multă baftă lui și staff-ului său la noul drum”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport.

Primele meciuri ale lui Edi Iodănescu pe banca echipei naționale vor fi jocurile de verificare cu Grecia și Israel, de pe 25 și 29 martie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!