edi iordanescu FCSB Gigi Becali Superliga

Edi Iordănescu, ironie subtilă către Gigi Becali: "Exact ca la noi!"

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după o situație complicată, despărțirea dintre cele două părți făcându-se într-un mod neprevăzut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 18:20
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 18:32

La o lună după plecarea de la FCSB, tehnicianul a transmis un mesaj subtil și ironic către Gigi Becali, lăsând să se înțeleagă că nu a fost lăsat să-și facă treaba.

Edi Iordănescu a stat pe banca tehnică a celor de la FCSB timp de trei luni, însă contrele dintre el și patron l-au determinat să plece de la echipă. 

Antrenorul a publicat pe contul de Facebook o declarație făcută de Jurgen Klopp despre felul în care ar trebui să lucreze un tehnician și de cât timp are nevoie pentru a obține rezultate la o echipă. 

Ce a scris Jurgen Klopp despre ceea ce se întâmplă la Liverpool
 

Înainte de a ajunge la Liverpool am avut o întâlnire cu proprietarii clubului. Le-am cerut să nu fiu dat afară chiar dacă nu câștig nimic în primii doi ani. Nu este o chestiune de contract sau de pretenții. Pur și simplu cred că unui antrenor trebuie să i se acorde timp să creeze chimia potrivită între echipă, antrenor, club, suporteri. Acesta este singurul mod de a câștiga și nu se poate face într-un an sau doi. Este nevoie de timp. Se poate întâmpla și să câștigi în primul an, dar nu e victoria antrenorului.

Văd cluburi care dau afară antrenorii după un an sau chiar după 3-4 luni. Toate acestea sunt absurde. Nimeni nu are o baghetă magică. Mi-a luat patru ani ca să câștig și trei ani să îmi fac înțeles conceptul despre fotbal și ideile mele. Jucătorii mei pentru mine acum dau totul, ei mi-au intrat în cap și eu am intrat în al lor. Suntem un singur om.

De foarte multe ori aud: „Este un club care trebuie să câștige imediat”. Dar ce înseamnă? Nimic mai fals. Un club important trebuie să concureze întotdeauna pentru obiectivele principale, cu siguranță, dar victoria depinde de multe lucruri. Un club important trebuie să concureze întotdeauna pentru obiectivele principale, cu sigurață, dar victoria depinde de multe lucruri. Un club câștigă atunci când este în simbioză cu antrenorii și jucătorii. Celelalte victorii servesc doar pentru a umple manourile de mesaje, și nu inimile oamenilor. Poate că sunt romantic, dar asta este gândirea mea”, a scris Jurgen Klopp în mesajul distribuit de Edi Iordănescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!