"A făcut ca la copii și juniori, se uita după minge". Jucătorii de la CFR Cluj, 'vinovați' pentru golul primit de la FCSB

Malcom Edjouma CFR - FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 07:19
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 07:30

FCSB s-a impus în deplasare la CFR Cluj, scor 1-0, datorită golului marcat de Malcom Edjouma. 

FCSB s-a impus la Cluj-Napoca prin golul înscris de francezul Malcom Edjouma (minutul 88), din pasa lui Octavian Popescu.

Meciul din Gruia a fost unul al portarilor, ambii goalkeeperi având intervenţii remarcabile. Ştefan Târnovanu, portarul oaspeţilor, s-a opus şuturilor trimise de Ermal Krasniqi (minutele 12, 30) şi Emmanuel Yeboah (minutele 80, 81).

CFR - FCSB | Basarab Panduru: "Mi se pare că strică tot aici"
 

Basarab Panduru a analizat faza în urma căreia FCSB a marcat golul victoriei de la Cluj, considerând că Manea și Burcă au greșit decisiv în momentul în care Octavian Popescu și Malcom Edjouma au construit între ei, cel din urmă finalizând cu o scăriță. 

"Mi se pare că Manea strică tot aici. De frică nu ţine linia offside-ului, îl bagă în joc pe Popescu. Manea e la cel mai bun an al lui, dar nu ai cum la nivelul ăsta să faci asta, să te duci tu acolo.

Ţi se pare că întoarcerea lui Burcă e corectă? Nu pasa. Şi Burcă se întoarce pe cealaltă parte. Trebuie să îţi pui un semn de întrebare cum doi jucători de naţională, titulari, judecă faza în felul acesta.

Fază frumoasă, dar cu 'ajutorul' celor doi. Şi când se dă golul, cred că suntem şapte jucători de la CFR în careu, contra trei, foarte mulţi. Burcă a făcut ca la copii şi juniori, se uita după minge", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

CFR - FCSB | Ce a declarat Gigi Becali după victoria din Gruia 
 


CFR - FCSB | Declarațiile lui Gigi Becali după victoria din Gruia pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!