3 nume noi in lotul lui Dinamo! Grozav a plecat cu echipa in Spania, Patrick Petre e indisponibil aproape o luna!

3 nume noi in lotul lui Dinamo! Grozav a plecat cu echipa in Spania, Patrick Petre e indisponibil aproape o luna!

Dinamo are programate patru meciuri amicale in Spania.

Marian Cristescu, Andrei Cordos si Gheorghe Grozav au plecat astazi in Spania, impreuna cu lotul lui Dinamo.

Mijlocasul Marian Cristescu, in varsta de 29 de ani, a evoluat ultima oara la Astra Giurgiu, in cariera jucand si pentru Petrolul Ploiesti, U. Cluj si FC Brasov.

In ceea ce il priveste pe Andrei Cordos, managerul sportiv al echipei, Ionel Danciulescu, a spus ca acesta nu si-a gasit o echipa la care sa se transfere, acesta fiind motivul pentru care a revenit sub comanda lui Mihai Teja: "Cordos avea o clauza in contract conform careia la finalul fiecarui sezon poate sa isi caute o echipa cu un salariu mai bun. Nu a gasit echipa respectiva si s-a intors la Dinamo pentru ca el este jucatorul lui Dinamo".

Din lotul deplasat de Dinamo in Spania face parte atacantul Gheorghe Grozav, care nu a devenit inca oficial jucator al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "In proportie de 90 la suta lotul este complet. Probabil ca vor mai veni unul sau doi jucatori, dar ramane de vazut. Sunt inca discutii cu Grozav, speram ca in scurt timp Gicu sa devina jucatorul nostru pana in vara. Din pacate Patrick nu merge cu noi, acum patru zile a fost consultat de doctor si trebuie sa stea vreo 20 de zile. Asa ca nu face deplasarea cu noi, speram sa se refaca repede", a mai spus Danciulescu.

Oficialul dinamovist a afirmat ca echipa pregatita de Teja va pune accent pe rezultatele din Spania, chiar daca meciurile au un caracter amical: "Urmeaza o perioada de pregatire cu meciuri foarte tari. Trebuie sa fim cat mai pregatiti pentru meciurile oficiale. Cu siguranta vom pune mare accent si pe rezultate. Chiar daca e un turneu amical rezultatele sunt importante pentru ceea ce urmeaza sa faca echipa in meciurile oficiale".

Dinamo a plecat astazi intr-un stagiu de pregatire in Spania, unde urmeza sa dispute patru meciuri amicale, dupa urmatorul program: 3 februarie – cu Lokomotiv Moscova (Rusia), 5 februarie – Legia Varsovia (Polonia), 7 februarie – IF Elfsborg (Suedia), 9 februarie – Clube Atletico Paranaense (Brazilia).

Meciurile amicale cu Lokomotiv Moscova, IF Elfsborg si Clube Atletico Paranaense conteaza pentru turneul international Marbella Cup 2015.

(Mediafax)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies