Chindia Targoviste Viitorul Superliga 3 jucatori au plecat azi de la Viitorul si vor juca la o alta echipa din Romania! Surprize mari: la cine a renuntat Hagi

3 jucatori au plecat de la Viitorul si vor juca la o alta echipa din Romania! Surprize mari: la cine a renuntat Hagi

Viitorul a renuntat la 3 fotbalisti chiar inaintea meciului cu FCSB, de maine!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 August 2020, 18:53
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 00:48

Marco Dulca (21 de ani), Paul Iacob (24 de ani) si Tiberiu Capusa (22 de ani) vor merge sub forma de imprumut la Chindia! Anuntul oficial a fost facut pe pagina de Facebook a echipei din Targoviste.

Dulca, fost international U21, a crescut la Swansea. La Viitorul a ajuns in 2019, liber de contract. Marco n-a avut insa evolutiile asteptate de la el. Mijlocasul a prins 14 meciuri la echipa lui Hagi, insa doar 3 ca titular. Paul Iacob (24 de ani, mijlocas si fundas central) a jucat sezonul trecut in 24 de meciuri (11 ca titular), in timp ce fundasul dreapta Tiberiu Capusa (22 de ani) a prins 4 meciuri.

  • 3 jucatori au plecat azi de la Viitorul si vor juca la o alta echipa din Romania! Surprize mari: la cine a renuntat Hagi

Cei 3 vor putea debuta la Chindia chiar luni, contra lui Dinamo, in cazul in care meciul nu e amanat dupa declansarea focarului de Covid la echipa din Tragoviste.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!