3 in 1 la Steaua: "E la fel de tehnic ca Sanmartean, poate juca si in locul lui Chipciu, si al lui Tanase!" Ce bijuterie a luat

3 in 1 la Steaua: "E la fel de tehnic ca Sanmartean, poate juca si in locul lui Chipciu, si al lui Tanase!" Ce bijuterie a luat

Cand i-au auzit numele, stelistii n-au stiut ce sa creada. Clubul a anuntat oficial transferul, iar sefii il asteapta sa fie o mare lovitura.

Rares Enceanu (20 de ani) e prima achizitie a Stelei in 2015. Jucatorul a semnat un contract pe 5 ani si va fi luat inca de acum in Ghencea. Chiar daca n-a fost tiular cert la Brasov, in ultimul an, Enceanu e vazut drept un mare talent. Si Astra l-a vrut, insa dorinta jucatorului a contat mai mult. "Visa la transferul asta, abia astepta ca Steaua sa-l caute si sa-l ia", a explicat agentul sau, Anamaria Prodan.

Directorul general al lui FC Brasov, Constantin Zotta, e convins ca Steaua a dat lovitura cu pustiul crescut de echipa sa.

"Este o continuare a parteneriatului cu Steaua. Dupa Chipciu, le-am mai dat un jucator bun. Rares poate sa asigure Steaua in cazul plecarii lui Tanase, de exemplu. Poate juca si pe postul lui Tanase, si pe postul lui Chipciu, la mijloc. Banii pe care i-am luat ne sunt foarte folositori, putem sa iesim din situatia dificila in care ne aflam. Enceanu e un jucator foarte tehnic, la fel ca Sanmartean. Promite foarte mult", a spus Zotta pentru www.sport.ro.

Transferul lui Zotta a costat-o pe Steaua 250 000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies