23 de jucatori, la primul antrenament al lui Dinamo! Fabbrini nu s-a prezentat la reunire. Patru fotbalisti s-au departit de "caini"

23 de jucatori, la primul antrenament al lui Dinamo! Fabbrini nu s-a prezentat la reunire. Patru fotbalisti s-au departit de "caini"

Dinamo s-a reuniat astazi la Saftica!

Lotul dinamovistilor s-a reunit in aceasta dimineata la Saftica, la ora 10:00, pentru prima parte a programului de pregatire stabilit de antrenorul Dusan Uhrin inaintea noului sezon competitional.

Toti fotbalistii au fost testati pentru Covid-19 inainte de primul antrenament din aceasta vara, care a fost tinut la ora 11.00.

La sedinta tehnica condusa de Dusan Uhrin au participat 23 de fotbalisti. In staful antrenorului ceh s-au aflat Iulian Mihaescu (antrenor secund), Dragos Picu (antrenor portari), George Neagu si Denis Kavan (preparatori fizici).

Lotul dinamovistilor la reunire:

Portari: Mihai Esanu, Stefan Fara, Denis Oncescu

Fundasi: Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer

Mijlocasi: Paul Anton, Alexandru Rauta, Vlad Achim, Geani Cretu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordusanu, Dragos Penescu, Andrei Florescu

Atacanti: Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicutescu, Catalin Magureanu

Convocati la loturile nationale ale Romaniei la inceputul acestei luni, Deian Sorescu si Ricardo Grigore au fost invoiti pana duminica, 20 iunie, la fel ca Steliano Filip, aflat intr-un program de recuparare dupa o inteventie medicala. 

Operat in luna martie la Acibadem, Ionut Serban se afla intr-un programat individual de pregatire dupa accidentarea suferita la genunchiul stang.

Diego Fabbrini si Janusz Gol au lipsit la primul antrenament programat inaintea noului sezon competitional.

Morsauy, Gudmund Kongshavn (GK), Nepomuceno si Albentosa si-au incheiat contractele cu clubul din Stefan cel Mare.

  • 23 de jucatori, la primul antrenament al lui Dinamo! Fabbrini nu s-a prezentat la reunire. Patru fotbalisti s-au departit de
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădiri monument din România, ajunse în ruină. Fabrica de bere Rahova, distrusă de nepăsare
BRAT
Modifică setările cookies