VIDEO EXCLUSIV ”1,2 milioane de euro nu e bine?”. Jucătorul de la Sepsi ”ochit” deja de un alt club

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a dezvăluit că Andres Dumitrescu (21 de ani) a fost dorit de un alt club, dispus să plătească 1,2 milioane de euro în schimbul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 13:53
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 13:53

Un impresar s-a interesat de situația fundașului stânga, care poate evolua și pe postul de mijlocaș. Doar că Dioszegi n-a mai primit niciun semn în legătură cu oferta pentru Dumitrescu, astfel că acesta va rămâne la Sepsi.

Un jucător de la Sepsi, dorit de un alt club

„Nu am avut ofertă concretă pentru nimeni. Ne-au sunat agenți și pentru Dumitrescu. Am spus că nu este de vânzare. După aia a trimis un SMS: 'Ce, 1 milion 200 de mii de euro nu e bine?'. Când l-am sunat să trimită oferta, nu a mai răspuns la telefon. Sunt și agenți neserioși”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

Sepsi a câștigat și Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1. Este al doilea trofeu din istoria clubului fondat în 2011.

Încântat de triumful echipei sale, Laszlo Dioszegi le-a oferit prime duble jucătorilor, respectiv 1.200 de euro, și i-a anunțat că îi va întâmpina la Sfântu Gheorghe cu pâine de casă și untură. 

„Ei au prime de victorie la fiecare meci și pentru câștigarea Supercupei au primit primă dublă, ceea ce înseamnă 1.200 de euro. Cozonaci oferim de Paște și de Crăciun, dar o să aibă pâine cu untură, ca să aibă putere. Rețeta la Sepsi este pâinea de casă Dioszegi cu untură”, a declarat Laszlo Dioszegi la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies