Kombat

VIDEO Momentul care a scandalizat planeta! Fanii MMA, scârbiți de prima gală intergender! Femeia nu a avut nicio șansă! Imagini cu puternic impact emoțional

MMA a organizat prima gală intergender! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:22
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:27

Gala a devenit virală, primind numeroase reacții de furie și dezgust, după lupta dintre doi bărbați și două femei. Evenimentul a avut loc în Polonia, iar la finalul celor două lupte, bărbații au câștigat, fără drept de apel, prin KO. 

Prima luptă a fost între Piotr ”Mua Boy” Lisowski și Ula Siekacz, însă fata cunoscută drept ”ArmPowerGirl” nu a avut nicio șansă. Dueleul s-a încheiat printr-un TKO, după ce arbitrul a fost nevoit să oprească lupta. 

Lisowski, care a intrat machiat în ring, doar pentru a-și desconsidera adversara, a doborât-o pe Siekacz la podea și a început să o lovească în figură, moment în care arbitrul a oprit duelul. Imaginile au devenit rapid virale, stârnind doar reacții de furie, scenele fiind descrise drept „de groază” de urmăritori. 

Fanii MMA au reacționat agresiv și la adresa organizatorilor, mai ales după ce cea de-a doua luptă, dintre Michał Przybyłowicz și Wiktoria Domżalska s-a încheiat într-un scenariu similar, cu arbitrul nevoit să intervină. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies