MMA intergender Ula Siekacz Kombat

VIDEO Prima declarație a femeii snopite de un bărbat la gala MMA care a scandalizat planeta! Ce a spus după ce a fost învinsă fără drept de apel

MMA a organizat prima gală intergender din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 14:06
Data actualizarii: Marti 02 Noiembrie 2021, 14:08

Evenimentul s-a desfășurat în Polonia, însă a stârnit doar reacții negative și de furie după cele două lupte la care au participat două femei și doi bărbați. Femeile nu au avut nicio șansă în fața bărbaților, care au câștigat în primele secunde petrecute în ring, prin KO, în ambele întâlniri. 

Imaginile cu lupta au produs furie în rândul urmăritorilor, care s-au arătat scârbiți de organizarea unui astfel de eveniment, femeile fiind clar în dezavantaj. Clipul în care Ula Siekacz a fost învinsă prin TKO de Piotr ”Mua Boy” Lisowski a devenit viral. Arbitrul a fost nevoit să îl întrerupă pe bărbat, care îi aplica lovituri în figură femeii. 

  • Ula Siekacz

Reacția Ulei după lupta care a scandalizat planeta

La câteva zile distanță de la luptă, Siekacz a postat pe contul de Instagram prima reacție oficială, dezvăluind că nu se va mai implica într-un duel intergender.

„Bună, sunt înapoi vie și mergem înainte. Nu voi mai fi lovită de un bărbat vreodată. Am acceptat lupta în mod conștient, asta este, știam ceea ce fac. 

Aștept sugestii interesante și voi continua să mă dezvolt. Ce nu ne omoară ne face mai puternici”, a scris Siekacz pe Instagram citată de Sport Bible

Imediat după luptă, Siekacz s-a arătat dezamăgită de faptul că arbitrul a oprit-o: „Sunt surprinsă că arbitrul a oprit lupta, am încasat mai multe lovituri înainte și le-am făcut față, cred că puteam ajunge cu ușurință în a treia rundă. Regret că arbitrul a oprit”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies