LIVE VIDEO SAS GYM Legendele Piramidei! Sorin Caliniuc castiga marea piramida

In aceasta seara in direct la Pro X este cea mai tare piramida din Romania. Trei staruri din Glory si un roman se vor bate pentru 20.000 de euro.

GALA SAS GYM LEGENDELE PIRAMIDEI

- A venit momentul marii finale: Sorin Caliniuc vs Khayal Dzhaniev! Repriza echilibrata, rusul este avertizat pentru o lovitura in ceafa, pentru ca apoi sa primeasca penalizare de un punct. Croseele lui Caliniuc ating tinta.

Repriza la fel de echilibrata, rusul tinteste coapsa piciorului stang, acolo unde Caliniuc are probleme de la meciul cu Salvador. Nu este exclus un extra round.

Caliniuc ataca mai mult, fara ca loviturile lui sa treaca de garda. E posibil ca numarul mare de lovituri incercate de Caliniuc sa-i ofere un avantaj la decizie. Final de meci! Caliniuc castiga din nou piramida! A 4-a victorie din 4 lupte pentru sportivul de 22 de ani!

- urmeaza un nou superfight: Alexandru Irimia (Romania) vs Mohammad Ghaedi (Iran). Loviturile de picior ale lui Ghaedi il trimit in 3 randuri la podea pe Irimia in prima runda.

"A fost o partida dificila. Cred ca am castigat prima si a treia runda. Marea finala va fi a mea, am muncit foarte mult pentru aceasta paramida si voi da totul" a spus Sorin Caliniuc inainte de finala.

- urmeaza un nou superfight: Amansio Paraschiv (Romania) vs Edy Ruiz (Spania). Spaniolul castiga la decizie, doi arbitrii acordandu-i victoria.

- Incep emotiile! Sorin Caliniuc se lupta in semifinala piramidei cu Dylan Salvador. O prima runda foarte spectaculoasa, croseele lui Caliniuc si-au atins tinta, insa francezul Salvador a controlat lupta, reusind si cateva lovituri de picior care l-au surprins pe Caliniuc.

Mai ofensiv Caliniuc, insa pare sa-si fi pierdut energia si incaseaza o lovitura pe contra pe final, fiind numarat. Greu de crezut ca meciul se poate incheia la decizie.

Ultima runda este cea mai echilibrata, Salvador nu mai forteaza, Caliniuc cauta KO-ul insa nu reuseste. Lovitura de genunchi din runda a doua a lui Salvador poate sa incline balanta in favoarea francezului.

Victorie la decizie pentru Sorin Caliniuc, cel care va lupta in finala cu Khayal Dzhaniev! Decizia neasteptata a fost impartita, 2 arbitrii acordandu-i victoria lui Sorin, in timp ce un arbitru l-a vazut invingator pe Salvador.

- Urmeaza prima semifinala din marea piramida a serii! Khayal Dzhaniev din Rusia si Christian Baya din Olanda. Dzhaniev castiga la decizie.

- Nino Pattvean din Romania vs Nikola Todorovic din Serbia a fost primul meci al galei. Nino Pattvean castiga prin decizie unanima.


Dublul campion mondial, francezul Salvador ii iese in cale lui Caliniuc in piramida SAS Gym, azi, la Pro X, de la ora 21:00. Francezul e cel mai dur fan din galeria lui Lyon

"Jucatorul meu preferat din Franta e Karim Benzema. El este numarul unu!"
spune Dylan Salvador.

Si Caliniuc are galerie din fotbal la gala. Alex Chipciu, Vlad Chiriches, Mihai Pintilii, Mihai Stoica, Florin Raducioiu si Bogdan Stelea il sustin din tribune.

"Cred ca vom vedea o gala care singurul defect va fi ca va trece prea repede" spune Mihai Stoica.

"Sunt foarte pregatit, ma simt, nu stiu, tremura carnea pe mine" spune Sorin Caliniuc.

Iata cardul galei:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies