CE VICTORIE! Caliniuc castiga gala FAST AND FURIOS la debut! Mihai Stoica a fost suporterul de lux al lui Caliniuc | VIDEO

Ori la bal, ori la spital! E motto-ul dupa care se ghideaza Micul Bonjasky din Romania. O sa intre ca un berbec in cusca, in seara aceasta la Pro X.

UPDATE: Ce victorie! Sorin Caliniuc castiga gala "Fast and Furios!" Debutantul Caliniuc l-a invins pe Cristian Milean dupa un extraround. Mihai Stoica, oficialul FCSB, a fost suporterul de lux al lui Caliniuc.

Calin Petrisor l-a invins la puncte pe Cosmin Marcuta in Superfight-ul Galei "Fast and Furios"

Cristian Milea a castigat al doilea meci impotriva lui Madalin Craciunica. Micul Bonajski nu a avut nicio sansa in fata lui Milea. Caliniuc - Milea este finala galei "Fast and Furios".

Sorin Caliniuc esteprimul finalist al galei "Fast and Furios!" Caliniuc, aflat la debutul sau la profesionisti, l-a invins dupa trei runde pe Bogdan Costan.


Micul Bonjasky - Craciunica si-a tatuat un berbec pe piept. Vrea sa-i impunga pe rivalii din piramida "Fast and Furious". Gala e in seara asta la Pro X, de la ora 22:00. Ca si adevaratul Bonjasky, luptatorul din Constanta a inceput cu fotbalul.

"Daca tot s-a desfiintat echipa si la alt sport nu m-am gandit. N-am stiut ce sport s-aleg si daca asta s-a ivit l-a asta m-am dus", a declarat Madalin Craciunica.

Uriasul Cezar Gheorghe va imparti dreptatea intre luptatorii mici si rai.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT