Povestea lui Sorin Caliniuc: a fost bodyguard intr-un cazino, a facut judo si a ajuns la lupte! Romanul lupta cu Baya joi, la PRO X: "Poate face o surpriza mare!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2019, 16:54
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2019, 17:01
LEGENDELE PIRAMIDEI E JOI, LA PRO X, DE LA 21:00! 

Aurelian Tanasescu a organizat gale puternice in America de Sud, dar a revenit in Romania ca sa deschida o sala de fitness si arte martiale. Asa a ajuns sa-l descopere pe luptatorul fenomen Sorin Caliniuc. 

Cand avea doar patru ani, Caliniuc s-a apucat de judo. La 19 ani a luat o pauza cu sportul si s-a angajat ca bodyguard la cazino. 

Caliniuc a dat probe la sala lui Tanasescu si dupa doi ani de antrenamente a reusit sa  castige piramida de kickboxing in cusca de la Bucuresti. 

Legenda Calliniuc vrea sa dea lovitura si in piramida care e joi seara la PRO X, de la ora 21:00. Trei luptatori din Glory vor lupta in super gala Legendele Piramidei.

"Eu cred ca poate sa castige, sa faca o surpriza foarte mare, el este pregatit si vom vedea cu totii! Hai Romania!", spune Aurelian Tanasescu. 

De partea cealalta, Caliniuc este foarte sigur pe puterile sale. 

"Eu nu cred, sunt convins de chestia asta, am lucrat foarte mult la proiectul asta si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa castig!", a declarat Caliniuc. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!