ACUM ori niciodata! Ghita vrea sa devina numarul 1 din lume! Cum l-au poreclit japonezii inainte de lupta anului!

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Decembrie 2012, 20:57

Supergala Local Kombat "Ghita, ultimul samurai!" luni ora 13:00, IN DIRECT si exclusiv VOYO.RO si de la 19:00 la SPORT.RO!

"Samuraiul Salbatic" - e porecla pe care i-au dat-o japonezii lui Daniel Ghita! Romanul vrea sa cucerasca Tokyo si sa arate ca e cel mai bun luptator din lume - luni, de la 13.00, in direct pe Voyo.ro!

Daniel Ghita va avea multi fani la Tokyo. I-a cucerit pe japonezi cu loviturile sale explozive si a primit o porecla pe masura.

"Fanii japonezi mi-au dat aceasta porecla".

Ghita trebuie sa castige 4 lupte intr-o singura zi pentru a pune mana pe centura de campion. Poate da peste nume grele in ring, ca Peter Aerts sau Bonjaski!
 
"Glory e cel mai mare turneu cu cei mai mari luptatori! Am ales sa fiu in Glory sa dovedesc ca sunt cel mai bun. In Tokio, oamenii il vor vedea pe noul Daniel Ghita!"

Supergala in care Ghita vrea sa bata tot incepe de la ora 13.00, exclusiv pe voyo.ro! De la 19, gala poate fi urmarita si pe Sport.ro!

"Inainte nimeni nu credea in mine dar acum toata lumea ma vede ca al 2-lea favorit. Dupa Tokio vor vedea ca sunt numarul 1!"

Iohannis: „Un al doilea val al pandemiei este iminent. Dragi români, respectaţi regulile”
BRAT