Ghita are sansa sa termine anul asa cum l-a inceput: cu un titlu mondial pe umar! Ce a promis ca face cu centura de campion dupa ce o castiga:

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Decembrie 2012, 21:32

Supergala Local Kombat “Ghita, ultimul samurai!” in ultima zi a anului, luni 31 decembrie, in direct si exclusiv pe VOYO.RO de la 13:00 si de la 19:00 SPORT.RO!

Fa-ti abonament din timp pe www.voyo.ro pentru "Ghita, ultimul samurai!"

Daniel Ghita are sansa sa termine anul asa cum l-a inceput. Cu o centura mondiala pe umar. De data asta, la Tokyo, e mai greu. Trebuie sa bata 4 campioni, nu unul singur!

Daca va da de pamant cu Schilt si Bonjasky si va castiga centura, Ghita o va aduce la sala varului Sora. Asa a facut si cu cea mai importanta centura pe care a castigat-o pana acum.

La inceputul anului, Ghita l-a distrus pe egipteanul Gerges si a obtinut o centura detinuta in trecut de Schilt si Badr Hari.

Daniel Ghita trebuie sa castige 4 lupte intr-o zi ca sa iasa campion la Tokyo, unde poate da peste Bonjasky, Peter Aerts, Zimmerman, Schilt sau Saki. Gala care e live si exclusiv pe Voyo.ro, pe 31 decembrie, de la ora 13:00. Gala e si la sport.ro, seara, de la 7.

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies