Ionel Ganea Echipa Nationala george ganea Jocurile Olimpice Ionel Ganea își apără fiul: "Fotbaliștii nu sunt crescuți nici la Oxford, nici la biserică!"

Ionel Ganea își apără fiul: "Fotbaliștii nu sunt crescuți nici la Oxford, nici la biserică!"

George Ganea a fost titular în meciul cu Honduras, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 19:12
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 20:35

România a început cu o victorie Jocurile Olimpice. Tricolorii au câștigat cu 1-0 contra Hondurasului datorită execuției din corner a lui Ciobanu, care l-a făcut pe Elvin Oliva să își introducă mingea în poartă.

Rădoi a început în atac cu George Ganea, dar în minutul 68, în locul acestuia a intrat Andrei Sîntean. Vârful Farului Constanța a părut deranjat pentru că nu a terminat meciul pe teren, dar tatăl său sare în apărarea sa și este de părere că este un lucru pozitiv ca un jucător are atitudine și își manifestă nemulțumirea când este schimbat. 

  • Ionel Ganea își apără fiul: Fotbaliștii nu sunt crescuți nici la Oxford, nici la biserică!

"E un lucru pozitiv dacă un jucător este nemultumit. Așa percep eu lucrurile. Fotbaliștii nu sunt crescuți nici la Oxford, nici la biserică. Unii sunt credincioși, alții nu sunt. Nu trebuie să aveți așteptări de la ei să se exprime corect românește", a declarat Ionel Ganea la Digi Sport. 

Ganea: "Rapid va fi o forță!"

Fostul internațional român a discutat și despre situația Rapidului. Ganea este de părere că dacă giuleștenii se mai întăresc cu 2-3 jucători în această campanie de transferuri, vor fi o echipă puternică în Liga 1. 

"Rapid a început bine. Dacă mai aduc 2-3 jucători valoroși la mijlocul terenului și poate unul în atac, eu cred că Rapidul va fi o forță. Eu zic că doi jucători la mijlocul terenului tot le mai trebuie", a precizat Ionel Ganea.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!