Tadici:”Pot califica nationala si la urmatoarea Olimpiada!” TU CE CREZI?

Ratarea locului 5 (Franta 36-34 Romania) a pus si mai multe paie pe focul iscat dupa ratarea calificarii in semifinalale turneului olimpic de handbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 August 2008, 13:42
Data actualizarii: Joi 21 August 2008, 15:47

"Imi asum raspunderea selectiei, a pregatirii. Imi asum si acest ciclu olimpic deosebit al handbalului romanesc, care a fost cel mai bun din ultimii 32 de ani. Imi expira contractul pe 31 august. Mi s-a cerut demisia intr-un mod ordinar, de catre unii care nu-si vad barna din ochi, care improasca cu noroi. Nicaieri nu se intampla asa ceva in timpul unei competitii.

Dupa incheierea mandatului, vom prezenta o analiza si daca se constata ca dupa acest ciclu olimpic poate sa vina cineva care sa faca mai mult, foarte bine. Trebuie sa regret faptul ca am calificat singurul sport de echipa la Olimpiada? Eu cred ca nu, dar asa se vrea sa se dea senzatia. Eu cred ca acest cuplu de antrenori Tadici si Musi poate sa mai califice inca o data echipa Romaniei la urmatoarea Olimpiada, atat pot sa spun. De cand am preluat aceasta echipa am avut rezultate extraordinare.

Am calificat echipa la Olimpiada si pot sa spun ca imi pare rau acum, pentru ca altii care nu au facut acest lucru au acum parte de liniste si nu sunt terfeliti nici ei, nici familiile lor. Sunt de acord ca sunt fete de aur, le multumesc si acum. Este cel mai bun ciclu olimpic. In 18 iunie am fost reconfirmat, la incercarea unora de a ma impinge spre o demisie. Nu cred ca se poate pune problema de tensiuni intre mine si jucatoare. Nu a venit o jucatoare sa imi reproseze sau sa imi spuna ceva. Eu tot ce aud e de prin presa”, spune Tadici la Sport.ro.", a spus Gheorghe Tadici in exclusivitate pentru Sport.ro si www.sport.ro

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies