Zlatan Ibrahimovic AC Milan actor Italia

Zlatan Ibrahimovic a ales ce carieră va îmbrățișa după ce se va retrage: „E ceva care îmi dă adrenalină!”

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre retragerea din fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 18:42
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 18:54

AC Milan nu poate conta pe Zlatan Ibrahimovic (40 ani) în această perioadă. Superstarul a suferit o nouă accidentare la genunchi, iar locul său în atac a fost ocupat de Olivier Giroud (35 ani), care s-a achitat de datorii exemplar. 

Însă, Ibrahimovic a mărturisit că va reveni curând pe teren și o va putea ajuta pe AC Milan să se bată pentru titlu în Serie A. Totodată, suedezul a vorbit despre ce meserie și-ar dori să îmbrățișeze după ce își încheie cariera de fotbalist profesionist. 

Ibrahimovic: „O să 'arunc în aer' întreg stadionul”

„Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți să fii mai puternic?

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să 'arunc în aer' întregul stadion”, a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru Tuttosport.

În cele 15 prezențe din acest sezon de Serie A, Ibrahimovic a marcat 8 goluri și a oferi 2 pase decisive. Chiar dacă i se termină contractul în vară cu echipa pregătită de Stefano Pioli, conducera Milanului dorește să-i prelungească înțelegerea atacantului cu încă un sezon. 

Referitor la cariera de actor, de-a lungul anilor, Ibrahimovic a fost protagonistul mai mult reclame pentru Nike, Vitamin Well, Volo, Nivea, Mediaset, Samsung și Xbox One. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!