Tenis

Zlatan Ibrahimovic sare în apărarea lui Novak Djokovic pe tema vaccinului: „Lumea nu ar trebui să fie constrânsă!” 

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit motivul pentru care s-a vaccinat anti-COVID și afirmă că oamenii nu ar trebui să fie constrânși să facă acest pas. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:59
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:51

Atacantul clubului de fotbal AC Milan, Zlatan Ibrahimovic îl apără pe liderul ATP, Novak Djokovic, după ce acestuia nu i s-a permis participarea în ediția 2022 a Openului Australian.

Fotbalistul suedez a precizat că vaccinarea din motive de sănătate nu este egală cu efectuarea acestui pas pentru a putea participa la un turneu de tenis. În plus, „Ibra” și-a motivat alegerea de a se fi vaccinat, dar crede că lumea nu ar trebui constrânsă la vaccinare pentru a-și putea continua viața. 

Zlatan Ibrahimovic: „Eu m-am vaccinat pentru că îl consider cel mai bun mod de a mă proteja.”

„Să te vaccinezi din motive de sănătate nu e același lucru cu participarea la un turneu de tenis. Cine se vaccinează o face pentru că crede că este eficient împotriva bolii.

Dar fiecare are propria sa părere. Lumea nu ar trebui să fie constrânsă să se vaccineze doar pentru a putea merge la muncă. Eu m-am vaccinat pentru că îl consider cel mai bun mod de a mă proteja, nu pentru a putea juca fotbal. E vorba despre două situații diferite,” a declarat Zlatan Ibrahimovic despre situația prin care a trecut Novak Djokovic pentru Journal de Dimanche, notează Tennis World Italia

AC Milan a remizat în derby-ul cu Juventus Torino, scor 0-0, într-o partidă din cadrul etapei 23 a campionatului italian. 

Modifică setările cookies