Toate cluburile din Serie A sunt de acord cu reluarea sezonului! Decizia luata dupa sedinta de astazi si cand pot incepe antrenamentele

Toate cluburile din Serie A sunt de acord cu reluarea sezonului! Decizia luata dupa sedinta de astazi si cand pot incepe antrenamentele

Oficialii ligii din Serie A au sustinut astazi o videoconferinta impreuna cu cluburile pentru a discuta reluarea sezonului.

Saptamanile trecute, mai multe cluburi s-au opus reluarii sezonului din Serie A. Astazi oficialii ligii au organizat o noua sedinta pentru a discuta acest subiect, iar toate cele 20 de cluburi si-au exprimat acordul pentru reluarea sezonului cand situatia o sanitara o va permite, scriu cei de la France Football.

"Adunarea s-a reunit in aceasta dimineata si a confirmat, prin votul unanim al celor 20 de cluburi care au participat la o videoconferinta, intentia sa de a duce la capat sezonul sportiv 2018-2020", s-a aratat in comunicatul federatiei italiene.

Miercuri, Federatia Italiana de Fotbal ii va prezenta Ministrului Sportului, Vincenzo Spadafora, protocolul medical stabilit pentru a permite reluarea antrenamentelor, din 4 mai, in grupuri restranse si sub stricta supraveghere medicala, apoi reluarea competitie, cel mai probabil la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se testează, de fapt, în România. Judeţul de frontieră unde marţi s-a făcut un sigur test rapid
BRAT

Modifică setările cookies