Italia

Toate cluburile din Serie A sunt de acord cu reluarea sezonului! Decizia luata dupa sedinta de astazi si cand pot incepe antrenamentele

Oficialii ligii din Serie A au sustinut astazi o videoconferinta impreuna cu cluburile pentru a discuta reluarea sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 19:40
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 19:43

Saptamanile trecute, mai multe cluburi s-au opus reluarii sezonului din Serie A. Astazi oficialii ligii au organizat o noua sedinta pentru a discuta acest subiect, iar toate cele 20 de cluburi si-au exprimat acordul pentru reluarea sezonului cand situatia o sanitara o va permite, scriu cei de la France Football.

"Adunarea s-a reunit in aceasta dimineata si a confirmat, prin votul unanim al celor 20 de cluburi care au participat la o videoconferinta, intentia sa de a duce la capat sezonul sportiv 2018-2020", s-a aratat in comunicatul federatiei italiene.

Miercuri, Federatia Italiana de Fotbal ii va prezenta Ministrului Sportului, Vincenzo Spadafora, protocolul medical stabilit pentru a permite reluarea antrenamentelor, din 4 mai, in grupuri restranse si sub stricta supraveghere medicala, apoi reluarea competitie, cel mai probabil la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies