"Sufera extrem de mult, e victima unui sistem bolnav!" Reactia sefilor lui Lazio in cazul africanului africanului cu varsta "necunoscuta"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 19:51

	"Sufera extrem de mult, e victima unui sistem bolnav!" Reactia sefilor lui Lazio in cazul africanului africanului cu varsta "necunoscuta"

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Joseph Minala este un fotbalist al carui nume face inconjurul planetei in aceste zile, dupa ce acesta a fost legitimat la formatia Primavera a lui Lazio. In varsta de 17 ani, potrivit actelor oficiale, Minala a nascut multe speculatii cu infatisarea sa, multe voci din sport spunand ca acesta ar avea de fapt peste 40.

Fotbalistul camerunez a refuzat in prima faza sa comenteze orice acuzatie, limitandu-se in a posta pe Twitter mai multe fotografii din timpul testelor fizice facute la Lazio.

Totul a escaladat insa in momentul in care mai multi oameni de fotbal din Camerun au spus ca Minala ar avea de fapt 42 de ani, lucru care a precipitat repede apele.

Claudio Lotito, presedintele lui Lazio, a tinut insa personal sa dezminta aceste acuzatii, sarind in apararea fotbalistului si spunand ca acesta a suferit extrem de rau din cauza scandalului creat.

"Joseph a suferit si sufera extrem de mult din aceasta cauza. El a fost capabil sa se ridice de fiecare data, credeti-ma, a fost de multe ori pus la pamant. E victima unui sistem bolnav.

El a suferit extrem de mult in viata sa, dar a reusit mereu sa revina. A reusit sa faca pasul catre Italia, unde a crescut singur. In primul rand, Joseph ar trebui sa fie respectat pentru ca este un om care a trecut prin multe.

Unii spun ca are 40 de ani. Ziceti-mi voi un fotbalist care poate alerga ca el la 40 de ani", a spus Lotito pentru Corriere dello Sport.

De asemenea, clubul Lazio a emis zilele trecute un comunicat in care a anuntat ca va lua masuri impotriva celor care l-au denigrat pe Minala, urmand sa-i dea in judecata.

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies