O legendă a fotbalului italian a explodat după Derby della Capitale: "Nu știe decât să alerge, e varză!"

Radja Nainggolan AS Roma Derby Della Capitale Lazio Matteo Guendouzi Italia Radja Nainggolan
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 20:26
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 20:39

În urma derby-ului AS Roma - Lazio, scor 1-0, în etapa cu numărul 31 din Seria A, Matteo Guendouzi a fost supus unei critici aspre din partea fostului star al fotbalului italian, Radja Nainggolan.

Guendouzi, care a fost adus la "vulturi" pentru a îl înlocui pe Sergej Milinkovic-Savic, după plecarea sârbului la Al-Hilal, a avut dificultăți în a își atinge așteptările, cu Nainggolan descriindu-i prestațiile ca jalnice.

În ciuda celor 28 de apariții în care și-a trecut în cont două goluri și trei pase decisive, prestațiile lui Guendouzi nu au reușit să-l impresioneze pe Nainggolan, care consideră că acesta nu reușește să umple golul lăsat de sârbul Milinkovic-Savic. 

Nainggolan: "Guendouzi nu știe decât să alerge"

Mijlocașul belgian și-a exprimat nemulțumirea față de stilul de joc al lui Guendouzi, afirmând că acestuia îi lipsește vitaza și forța, sugerând că Lazio ar fi fost mai bine pregătită cu alte opțiuni de mijlocași precum Alfred Duncan. 

"Guendouzi nu știe decât să alerge. Pentru mine, el este varză. O spun direct. Ai jucători de calibrul lui Milinkovic-Savic și îl înlocuiești cu unul ca acesta? Nu se potrivește, Lazio o duce prost cu el. Spune-mi o calitate a lui. Nu este rapid și e normal să aibă rezistență fiindcă e atlet. Pentru mine nu este pentru Lazio, între el și Alfred Duncan l-aș lua pe mijlocașul Fiorentinei oricând, în orice viață aș trăi. Nu e puternic și punct. Este un jucător mediocru." a declarat Radja Nainggolan, după eșecul lui Lazio, în Derby della Capitale.

"Este un idiot. Pot numi cel puțin alți 12 jucători mult mai buni pe poziția sa în Serie A", a concis mijlocașul.

Un mijlocaș complet cu o carieră pe măsură

Radja Nainggolan, în vârstă de 35 de ani, are o vastă experiență în fotbalul italian. Mijlocașul ce acum evoluează la FC Bhayangkara, în Indonezia, a strâns 367 de meciuri în Serie A.

"Il Ninja" și-a trecut 48 de goluri și 35 de pase decisive în cont, pe parcursul a celor 12 sezoane petrecute în prima ligă italiană.

Clasament Serie A

Lazio ocupă în prezent locul opt în Serie A, cu 46 de puncte, având trei înfrângeri și două victorii în ultimele cinci partide. Prestațiile lui Guendouzi rămân un motiv de îngrijorare în timp ce se pregătesc pentru următorul lor meci împotriva lui Salernitana, vineri, de la orele 21:45.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!