"Rocchi Horror", arbitrul de la Juventus - AS Roma, oprit de la delegari pana in noiembrie

"Rocchi Horror", arbitrul de la Juventus - AS Roma, oprit de la delegari pana in noiembrie

Gianluca Rocchi a dat trei penalty-uri controversate, a aratat sase cartonase galbene si doua rosii si l-a eliminat pe antrenorul Romei, Rudi Garcia

Arbitrul meciului Juventus Torino - AS Roma, Gianluca Rocchi, va fi oprit de la delegari pana in luna noiembrie, a anuntat Asociatia Arbitrilor Italieni (AIA).

Potrivit AIA, jucatorii au fost extrem de lipsiti de respect in teren, lucru "absolut inacceptabil".

Rocchi a acordat trei lovituri de la 11 metri in acest meci, sase cartonase galbene si doua rosii si l-a trimis in tribune pe antrenorul oaspetilor, Rudi Garcia.

"Jucatorii nu au fost de mare ajutor, dar am constiinta impacata", a declarat Rocchi.

La incheierea meciului de duminica a revenit eterna dezbatere privind arbitrajul in Italia si acuzatiile de favorizare a echipei torineze.

Gazzetta dello Sport a titrat luni "Rocchi Horror picture show", iar Corriere dello Sport a denuntat un "campionat falsificat".

Comisia de Disciplina a ligii italiene a sanctionat cele doua cluburi pentru incidentele provocate de suporteri: astfel Juventus a primit o amenda de 30.000 de euro, iar AS Roma de 20.000 de euro, De asemenea, antrenorul Romei, Rudi Garcia, trimis in tribuna in timpul meciului pentru proteste, a fost amendat cu 5.000 de euro.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies