L-au omorat pe arbitru dupa City - Real! Fanii au scris pe internet a Rocchi a murit in mainile 'unui suporter necunoscut'! Reactia incredibila dupa 'furtul de la Manchester':

Manchester City Gianluca Rocchi Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Noiembrie 2012, 11:12
Data actualizarii: Vineri 23 Noiembrie 2012, 11:13

Fanii lui Real s-au enervat foarte rau dupa ce arbitrul Rocchi nu le-a dat un penalty clar, apoi a dat unul usor celor de la City. Asa ca au trecut la 'masuri extreme'.

Gianluca Rocchi a arbitrat meciul dintre City si Real, terminat cu 1-1. Cel mai rau i-a enervat pe fanii spanioli, care spun ca Ronaldo trebuia sa primeasca un penalty. Reluarile arata ca a fost, numai ca Rocchi nu a dat.

Mai mult, City a primit, la randul sau, un penalty, intr-o faza mult mai putin clara. Englezii au marcat, iar meciul s-a terminat 1-1.

Dupa meci, forumurile, siteurile de socializare si mai multe pagini de internet au devenit loc al dezbaterii pe tema 'hotului' care le-a furat victoria cu City.

Asa ca s-a ajuns la un gest extrem: pe Wikipedia, platforma pe care poate modifica oricine continutul, suporterii lui Real au scris ca arbitrul a murit.

Statea scris mare, atunci cand cineva intra pe pagina dedicata arbitrului ca: "A decedat la cateva zile dupa ce a condus Manchester City - Real. Un suporter necunoscut l-a omorat pentru binele fotbalului".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!